Referenties

Willem is een gedreven en betrokken persoon, die vanuit een positieve inslag werkt. Niet kijken wat volgens de regels kan, of mag, maar vooral zoeken naar mogelijkheden om voor de bewoners van de gemeente de juiste dingen te doen. Gedegen en open. 

Willem Willemse, Beleidsadviseur Zorg & Veiligheid, Gemeente Groningen

“In de aanloop naar de transities was Willem voor ons de juiste man, op de juiste tijd, op de juiste plek. Willem is gedreven. Hij weet van aanpakken, bewaart de rust, staat open voor feedback en denkt mee. Hij is een verbinder en heeft oog vóór en houdt rekening met onderlinge verhoudingen. Zijn bijdrage in het projectmatig werken hebben we zeer gewaardeerd. Het hielp ons om het overzicht te houden.”

Marco Daudeij, beleidsmedewerker gemeente Putten

“Willem heb ik ervaren als een nuchter persoon met visie: niet voor de troepen uit of te theoretisch; eerder dichtbij en realistisch. Willem maakt door zijn eigen enthousiasme en drive een soort natuurlijke verbinding. Dat geeft direct een prettig en ook betrouwbaar gevoel. ”

Marijke Hagedoorn – beleidsadviseur Publieke Gezondheid GGD Fryslân

“Sommige mensen dromen van grootse dingen, terwijl anderen wakker blijven en ze realiseren. Willem is zo iemand. Hij combineert passie en creativiteit met nieuwsgierigheid en betrouwbaarheid. Met het hart op de goede plek. Zo ervaar ik Willem. Een hard werkende collega met hart voor mens en zaak. Een goede combinatie van hard- en soft skills maakt hem tot een gedreven adviseur. Hij is zorgvuldig en toont lef. Gaat uitdagingen niet uit de weg en heeft daarbij interesse in de wereld om hem heen. Hij is een zeer plezierige collega, loyaal en biedt daarmee ondersteuning, zekerheid en vertrouwen.”

Peter Paul Doodkorte – Adviseur Vondel & Nassau